flash intro

21 September, 2018, 8:20 am

 
Menu
Home
News
Members
Warpage
Interne site (for members)

Dimension X

www.dimensionx.be :: Clan Dimension X :: fragging since 1997 :: Belgian members only :: #dx (irc.quakenet.org)

(#dx random quote) <dx-2slow> een lavement, gaat da ook me ne stofzuiger ? <dx-rectu> tzal toch ene van 4000 watt moete zijn dan

Quake 3 broncode released
by shogunSaturday, 20 Aug 2005 16:30 UTC


Buiten Ferrari's weggeven en de geschifte rocket scientist uithangen doet Quake/Doom guru John Carmack weer van zich spreken: nu heeft hij de Q3 engine broncode vrijgegeven.

Dat wil zeggen dat iedereen zijn eigen game kan maken op basis van deze engine, die reeds in vele titels zijn nut bewezen heeft: Q3, RTCW, CoD,...
Onder het motto: misschien zijn er wel een paar zotte Russen of Chinezen die er iets leuk mee doen.

Q3 source code (5,5 Mb)

Ondertussen wacht het grote publiek natuurlijk op de release van Quake 4, dat volgens de video's wel erg veel weg heeft van Quake 3, maar dan op de Doom engine.

Comments:(2)
Morf's bbq
by bladeSunday, 7 Aug 2005 16:14 UTC


Op zaterdag 6 augustus vond de eerste (jaarlijkse?) barbecue plaats ten huize Morf. Zoals het bij DX! de gewoonte is, was het weer een waar festijn.

We hadden met zen allen om 17u afgesproken, maar buiten Blade was enkel Fragty op tijd aanwezig (en dit ondanks een wegbeschrijving waar hij niets aan had wegens wegomlegging!!)
Om 17u20 arriveerden Shogun en Eendjuh. 5 personen waren dus aanwezig en dat was meer dan voldoende om de eerste fles Champagne te kraken en het vuur aan te steken. De 2e fles werd gekraakt nadat Homer het laatste glas opdronk omstreeks 18u en toen 2slow en Fraggel om 18u40 arriveerden. Dit was tevens het sein om de barbecue wat te voorzien van vlees!! En ja hoor, net wanneer de eerste stukke vlees er op lagen, kwam allergeliefde Skull (aka Peer) ook toegereden en schoof met veel plezier aan tafel (dit alles met een klein maagprobleempje ...:) )

Begonnen met worsten, saté's en een hamburger, dit alles met een rijkelijk assortiment van diverse groenten, brood, rijst en aardappelen EN ... wijn à volonté.
Gedurende 2u was het constant bakken en gaffelen. Nadien wat verse kolen op de barbecue gekapt om weer wat deftig vuur te verkrijgen. Na een half uurtje pauze wouden we weer wat in onzen bek steke en dus was het algemeen besluit om er ribbekes op te kiepere .. niet zo een goed idee jammer genoeg -> het vuur was nog veel te heet wat er voor zorgde dat de ribbetjes niet echt gaar werden. Dus hebben we ze wijslijk van het vuur gehaald en er spek op gelegd!
Dit was vele beter en na de portie spek kwamen dan de ribbekes, die stuk voor stuk veroberd werden.

Het dessert bestond uit 3 gangen! Eerst was er zelfgemaakte chocoladepudding (met dank aan Blade),nadien ijscreme met chocolade- of aardbeiensaus EN slagroom en als laatste was er ... een banaan in ziverpapier, overgoten met whisky op een zacht vuurtje op de barbecue! Heerlijk gewoon :)

De sfeer zat er van begin tot einde zeer goed in. Vele gespreksonderwerpen werden besproken met hier en daar ne welgemeenden 'U MOEDER' ertusse, zoals het bij DX! de gewoonte is om te zeggen dat we ons amuseren.

Dank aan het talrijke volk dat was afgezakt naar Grimbergen en vooral dank aan Morf, voor een zeer fijne en gezellige avond!!!

Well done Morf

Comments:(5)
Eindstand div3A
by shogunThursday, 21 Jul 2005 16:35 UTC


CLANPLDWONDRNLOSTFORAGAINSTPTSCD
NRG14121177112566
rmx1412114982541
DX!1481541241717
xE14716223715-15
AMBAR14608344012-6
bdi14428252910-4
SCOT14401024538-29
xp1400140700-70


NRG en rmx spelen nog een play-off van één mapje (funfdef!) om te bepalen wie de titel krijgt, want hun onderling duel tijdens het seizoen eindigde in een gelijkspel. Allebei zijn ze wel zeker van promotie naar division 2.

DX! is mooi derde (mede dankzij het forfait van xp), en is meteen één van de favorieten voor volgende seizoen. Volgens geruchten is, zoals in de voetbal, de trainer wel ontslagen. Het zou Rectu zijn die nu speler-trainer wordt en naast dikkere sigaren te roken volgend seizoen de tactische lijnen (yeah right...) mag uitzetten.

Concurrenten kunnen BoP (kampioen div4) of Euros (degradant div2) worden, of zoals dit seizoen een TDM clan die naar CTF overstapt.

Ook onze Vlaamse vrienden van fds maken nog een goeie kans op promotie uit div4, laat ons hopen dat ze het halen.

Comments:(0)
Einde Jolt seizoen zonder promotie
by shogunSunday, 10 Jul 2005 21:47 UTC


Het Jolt seizoen is een beetje in mineur afgelopen voor ons. We waren heel close om voor een stunt te zorgen (met name de titelkandidaat een mapje af te pakken). NRG is normaal zo'n clan die iedereen met 10-0 basht in onze league, maar tegen ons hadden ze het moeilijk.

Pas na 8 minuten konden ze 1-0 scoren. Door heel snel low weg te jumpen. Daarna kwamen zowaar Rectu en Fragty met vlaggen af. 2-1 voor ons met nog 7 minuten te gaan. Maar het mocht niet baten, op een gegeven moment doet er ene ne rocket jump naar links, en dat konden we niet returnen omdat we zelf aan 't attacken waren en te weinig volk hadden op mid. En dan 30 seconden voor 't einde ongeveer hetzelfde scenario: 4 seconden voor 't einde scoren ze de winning cap.

Hierna ging het moreel naar beneden en verloren we de volgende map met 5-1.

Promotie zit er dus niet meer in, maar we kunnen nog eervol derde eindigen. Dank hiervoor aan AMBAR dat nog snel een nieuwe topspeler gerecruit heeft om een mapje van xE af te snoepen (ja, buiten DX! proberen ze het allemaal in div3: mondje zuigen om topspelers binnen te halen, zelfs TDMers als 't moet). We moeten er wel nog op rekenen dat medekoploper rmx tegen xE wint volgende week. Normaal gezien zal dat wel zo zijn.

Voorlopige uitslag:

1. NRG
2. rmx
3. DX!
4. xE
5. AMBAR
6. bdi of SCOT
7. bdi of SCOT
8. xp

Comments:(1)
Laatste match van het seizoen.
by shogunThursday, 7 Jul 2005 18:15 UTC


Aangezien xp waarschijnlijk ermee stopt, komt deze week al de laatste match van het Jolt seizoen. En het wordt een knaller: tegen de nummer 1 (NRG).

Virtuele stand indien xp stopt:

1. NRG 17 pts
2. rmx 17 pts
3. DX! 17 pts
4. xE 13 pts
5. Ambar 8 pts
6. bdi 6 pts
7. SCOT 6 pts
8. xp 0 pts

Jazeker, evenveel punten als de eerste en de tweede maar jammer genoeg de slechtste in onderlinge confrontaties & capdif plus een match meer gespeeld.

De titel halen is quasi onmogelijk, maar...

Als we winnen tegen NRG, dan zijn we zo goed als zeker van de tweede plaats en promotie naar div2 (tenzij xE & rmx deze week winnen en xE volgende week ook nog twee maps wint van rmx, wat ons in dat onwaarschijnlijk geval pas op de derde plaats zou brengen).

Verliezen we van NRG, dan hoeft xE enkel te winnen van Ambar om ons naar de 4de plaats te verwijzen.

Pakken we minstens een puntje tegen NRG, dan is onze promotiekans wel verkeken, maar eindigen we weer op onze vertrouwde 3de plek, tenzij xE tegen rmx punten pakt volgende week.

Hoe dan ook eindigen we in het slechtste geval 4de, een redelijke prestatie.

Bigfoot's mening:

Pick of the Week 6 Fixtures – NRG v DX! – The pressure is more on DX! here with NRG having a game in hand and this is something of a good test for NRG as if they are to become a Division 2 side they have to be capable of beating DX!, a team that has consistently been a Top 3 Division 3 side at worst.

http://www.q3ctfl.jolt.co.uk/index.php?action=show&id=13562

Comments:(2)
Quake IRL
by shogunSaturday, 4 Jun 2005 11:44 UTC


Van waar het komt weet ik niet, maar 't is een meesterlijk filmpje :-)

http://x102.putfile.com/videos/b9-14609475424.wmv

Hint: Full screen

Comments:(5)
Ta Ra Ra Boom Dee Ay
by fragtyWednesday, 25 May 2005 12:53 UTC


Bijna een maand zonder nieuws? da mag ni bestaan dus zeveren we wel efkes rap een nieuwspostje vol over dingen waarin niemand zich interreseert.

Zoals de jolt-league. Zondag jos..euh...joltdag, onze vaste afspraak op sjontagaawfont met Bigfoot . Ziet em er ni schattig uit? :)
Tegenstanders zijn hetzelfde zootje als vorig seizoen, behalve dat tony de gekke pony nu in div4 den eikel mag gaan uithangen, dat clanhoer pika/lucky met zijn merc-clanneke nu in div2 slaag gaat krijgen ipv onze def te ownen, dat mdu na hun promotie niet eens meer meedoet, en last but not least dat we tegen AMBAR mogen spelen. AMBAR is een fusie tussen oude qw-clan Barbarians en nen hoop jolt-admins, pech voor ambar want die match staat nu al bestempeld als "must be owned".

Verder vermelden we dat DX dankzij nip zijn eerste stappen gaat zetten in de CPM-wereld. ttz, we gaan een testje doen met clan na : een matchke op de CPM-netcode, en dan een matchke op de osp-netcode. We zijn razend benieuwd wat dat gaat geven.

Ten derde moest ik tegen Morf zeggden dat als zenne BBQ ni evengoed wordt als diene van de sus vorig jaar em een ander clan kan gaan zoeken :)

Wa dan nog...misschien kunne we nog in de rapte iemand uitkakken...den harry misschien? Zo heeft elaw weer 3 nieuwe members aangenomen voor jolt, en da was nodig want ondanks dat den harry zen moeder 3 dikke benen heeft kan em ook ni alles alleen doen he.

Voila, we kunnen er weer tegen voor een maand se :)

Comments:(0)
Kampioen *Update*
by bladeMonday, 2 May 2005 12:05 UTC
Afgelopen week kon het geluk niet meer op, want na de overwinning tegen dwc die DX het kampioenschap opleverde, is ook een feest losgebarsten in Mechelen, waar KV gisteren na een 4-0 overwinning tegen Lyra en een 0-0 gelijkspel van concurrent Cappellen op het veld van Denderleeuw kampioen in 3e klasse A is geworden!!

Wie dacht dat de derby zenuwslopend was, had er gisteren bij moeten zijn Achter De Kazerne!! Na 90' spelen was de taak van KVM volbracht -> zij moesten immers winnen om een kans te maken op de titel. Doch, winnen enkel was niet genoeg, ze moesten ook rekenen op puntenverlies van Cappellen die op de allerlaatste speeldag 1 punt meer telde als de Maneblussers.

Tijdens de wedstrijd werden alle mogelijke tussenstanden opgenoemd ... sommige zeiden dat Denderleeuw 1-0 voorstond, anderen beweerden weer het omgekeerde, nog anderen zeiden dat het een gelijkspel was ... maar uiteindelijk wist niemand met zekerheid wat de tussenstand was! Het duurde tot ruim 5 minuten na affluiten in Mechelen vooraleer officieel bekend gemaakt werd dat de eindstand 0-0 was -> dit leidde tot een enorm volksfeest waar de ruim 9000 supporters het plein opstormden om met hun 'helden' te vieren.

KVM dat 2 jaar in 3e klasse A speelde na de vereffening, keert nu terug naar de 2e divisie!!

*UPDATE:*

Vandaag, zondag 8 mei omstreeks 18u, werd de aftrap gegeven tussen de partij KV Mechelen - KSVK United (het vroegere Lommel). KSVK United was immers kampioen geworden in 3e klasse B. Beide ploegen waren tot een overeenkomst gekomen om een 'testmatch' te spelen om te kijken wie de echte kampioen van 3e zou worden. De wedstrijd, die begon om 18u, is geeindigd in een 2-1 overwinning voor KVM :)
toch moet gezegd worden, dat KSVK United enkele enorme kansen heeft afgedwongen maar pech kende! Beide ploegen, die elkaar enorm gesteund hebben tijdens de donkere periode van vereffening, zaten allen samen in het stadion. Inderdaad, geen hekken die de thuisploeg scheidden van de bezoekers. Het was één groot feest Achter De Kazerne mede dankzij enkele oud-spelers waaronder Piet den Boer & Michel Preud'homme, die te gast waren voor deze kampioenenmatch.

Hiermee werd voor beide ploegen een donker hoofdstuk afgesloten na de vereffening en degradatie naar 3e klasse!!

Comments:(3)
[22:49] * dx-sh changes topic to 'DWC...in de DX-pan || Wij zijn sletten ... DIE WINNEN JA!!! || DX! wins Clanbase Open CUP finals (div4) !!'
by nipThursday, 28 Apr 2005 22:55 UTC


De topic alleen al zegt behoorlijk veel ;-)

jawel mensen, we hebben clanbase div4 gewoon keihard slagen gegeven. Ik die mijn stoute schoenen aan deed, en keihard ging ownen ... als coach! (helping the team here people)

Let's cut to the case:
Q3w3: 3-0 (ONZE MAP!!! *SCHOP*)
Q3WCP1: 0-2 (MISERIE... STRESS... VLOEKEN... den fragty deed hier maar ff 13k dmg op o_O )
Q3WCP1: 1-1 (*OEF* ja gij 2Slow die ne zware cap gedaan eeft geef allemaal een likje aan 2slow als je hem ziet aub... I know I did)
Q3W7: 4-1 (en dan te denken dat fragty een kleine 3 seconden van de vlag weg zat :o)

voor de mensen die nog ff willen nalezen:warreport

see you next time dwc... gg's after all
hf & greetz nip

Comments:(3)
elawlan v6
by fragtyFriday, 1 Apr 2005 14:16 UTC


DX gaat nog eens weekendje (sommigen zelfs tot dinsdag!) fraggen in het zonovergoten Putte (PUT gelijk ze zeggen) op de elawlan. Met dank aan organisator abatcher. (er zullen trouwens meer dx-ers zijn als elawwers, wij ownen dan ook)

In de zijmarge hiervan vernemen we dat naast de paus ook Harry van elaw zijn laatste sacramenten heeft ontvangen...hij zal AF-ZIEN. u MOEDER Harry

en der is ook biefstuk!!
en der is ook taart!! want op 5 april wordt DX alweer 8 jaar oud, en dat is niet niks. Onthoud dat goed he, ik zou willen dat iedereen die dit hoort...weet! (c) prins filip

Comments:(6)
News archive:

[ 152 - 143 ]   [ 142 - 133 ]   [ 132 - 123 ]   [ 122 - 113 ]   [ 112 - 103 ]   

[ 102 - 93 ]   [ 92 - 83 ]   [ 82 - 73 ]   [ 72 - 63 ]   [ 62 - 53 ]   

[ 52 - 43 ]   [ 42 - 33 ]   [ 32 - 23 ]   [ 22 - 13 ]   [ 12 - 3 ]   

[ 2 - 0 ]   
Site design © by Shogun, 1997 - 2003.
No part of this site may be used without the express written permission of the author.
Dimension X is proud to be a Belgian clan!

Nedstat Info         nedstat

 
Random Image
random image
 
Latest QL wars
   DX vs KoW uk  10-8
   DX vs iTrL pl  4-12
   DX vs -FFA- eu  5-6
   DX vs HSC pl  4-9
   DX vs [nsi] eu  6-2
   DX vs z1s uk  1-9
   DX vs s1lly eu  4-9
   DX vs IBM se  5-15
 
Latest Q3 wars
   DX vs grex ru  12-3
   DX vs -?- eu  8-0
   DX vs ddly lt  21-0
   DX vs CZE cz  31-1
   DX vs CZE cz  3-6
   DX vs ddly lt  11-2
   DX vs 303 pl  4-11
   DX vs ddly lt  8-1
 
Latest Q4 wars
   DX vs ++ si  2-28
   DX vs wc se  0-82
   DX vs IQ4 uk  5-14
   DX vs M fr  8-33
   DX vs BIG se  2-27
   DX vs TQA no  17-18
   DX vs Team-4 uk  1-51
   DX vs LGX at  28-5
 
Scheduled wars

QL Team
Q3 Team

1
3
4
5
20
34
43


Q4 Team

1
4
5
20
34

 
Credits to

Frag-o-matic
Clanbase
Jolt

 
 

Processing time : 160.9 ms