flash intro

21 September, 2018, 7:30 am

 
Menu
Home
News
Members
Warpage
Interne site (for members)

Dimension X

www.dimensionx.be :: Clan Dimension X :: fragging since 1997 :: Belgian members only :: #dx (irc.quakenet.org)

(#dx random quote) <dx-rectu> zeg, drinkt ge, of eet ge smegma? <dx-fragty> smegma wordt 'gezwelgd'

DX sluit Kuh3liga seizoen af als 4de (div2).
by shogunTuesday, 7 Mar 2006 17:36 UTC


Met al dat gezever hieronder zouden we nog vergeten dat hier ook nog gegamed wordt af en toe. Nadat we vorig seizoen de gelukkige winnaars waren van de division 4 in Kuh3liga zijn we gepromoveerd naar division 2 (in Kuh3liga noemt dat div1, maar er zit nog een soort "superdivisie" boven). Een echte promotie was het niet aangezien bij gebrek aan clans div3 & 4 waren afgeschaft, maar het niveau ligt wel een stukje hoger.

kuh3ligaDesalnietemin een relatief sterke 4de plaats. Met 3 gelijke spelen had er meer in gezeten zou je zeggen (promotie naar div1, 't zou wat zijn eh...) maar als we naar de cap difference kijken zullen we maar tevreden zijn met onze plaats. Eindconclusie: veel beter dan Clanbase, geen enkel probleem gehad dit seizoen en volgend seizoen doen we dan ook opnieuw mee.

Comments:(3)
DX heeft interne ruzie
by 2slow4uTuesday, 28 Feb 2006 17:42 UTC


inderdaad beste vrienden, het gaat niet zo goed in DX. De laatste tijd wordt er nogal veel gescholden en moeten bepaalde members minimum 20 meter afstand houden. Meer bepaald 2slow en Blade. Laat mij even het verhaal vertellen.

Vlak voor een war begint heb ik, Jan Antoon Juliaan Walter Van Overbeke, aan Iouri Somers beloofd hem een traktor te schenken als die een cap maakt. Een traktor ? Maakte niet uit, een schaalmodel was ook goed. Zo beloofd.

Blade had inderdaad een cap gemaakt, waardoor 2slow hem een traktor verschuldigd is. Lees hier maar : http://www.dimensionx.be/index.php?show=warreport&match_id=506

Echter, beste vrienden, vergis u niet : Fragty en Blade hebben het spel vals gespeeld. Fragty deed namenlijk /KILL vlak voor de vlag om zo een cap te geven aan Blade. Doorgestoken kaart, opgezet spel, Chinese omkoop... PUREN AFZUIP!

Vandaar beste Iouri : blijft gij nog maar een tijdje dromen van uwe traktor, van mij zult ge m ni krijgen SCHOOIER BEDRIEGER DIEF DA GE ZIJT AWOOOOEEEEE DE IOURI AWOOOEEEEEE KV MECHELE DERDE KLAS !!!!

Maar er worden maatregelen genomen, Blade wordt binnenkort uit de clan gezet vanwege dit omkoopschandaal !!!! BYE BYE IOURI !!

PS: wie zijn adres wil hebben, vraag gerust! Steek zn huis in brand en geef zennen hond maar een spuitje, verkracht em misschien ook nekeer!

UPDATE
Tijdens een hete discussie op IRC leerden we het volgende:
[dx-fragty] eej ik zit er voor niks tussen :)
[dx-fragty] ik ben alleen maar omgekocht door blade

Comments:(15)
Babe van de twee-en-een-halve week
by bladeThursday, 23 Feb 2006 18:29 UTC


Waar praten dx'ers 's avonds onderling over? Wel, over heel veel zaken. haha, nee nee, wij prate over quake, voetbal en vrouwe!

Zo waren we een tijdje terug is aan het praten over een nieuwe rubriek voor onze public page. En wa isser nu toffer dan een Babe-rubriek!? just, niks!

Vandaar dat we deze week starten en de eerste die onze page mag opkleuren, is Alyssa Milano. Een jongedame van inmiddels 33 jaar die haar acteerdebut maakte in de film 'Commando' uit 1985, met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. Later speelde ze nog in verschillende films mee maar nu is ze bij ons vooral bekend als heks uit de serie 'Charmed'Dat ze er mag wezen, moet niet gezegd worden denk ik. Laten we er een soort 'rate the picture' van maken. Geef dus uw persoonlijke score voor deze jongedame en om de zoveel tijd maken we de winnaar bekend :)

Comments:(12)
Afscheid van een vriend
by bladeTuesday, 21 Feb 2006 14:32 UTC


Na 12 jaar trouwe dienst, is er afgelopen maandag een einde gekomen aan de samenwerking tussen mij en mennen brommer. Het was (en is nog steeds) nen droombrommer die vanaf heden zijn kilometers gaat doen in Olen en omstreken.

Het enige wat mij nu nog rest zijn foto's en vele mooie herinneringen. Altijd onmiddellijk starten, nooit panne gehad, goe rijden, mooie snelheden mee behaald, etc

Nu is zijn tijd gekomen om iemand anders gelukkig te maken. Ik wens men brommerke nog vele mooie jaren toe, vele kilometers en dattem veel miekes mag vervoeren :)

Dat issem dus. The one and only Honda NSR 50cc. De dx'ers kennen hem wel van de verschillende keren dakker mee naar Aarschot ben gereden. Zoveel vertrouwe (en nog meer zelfs) haddek in da machien! Dus als ge hem wilt zien bolle, moet je hem vanaf heden gaan zoeken in de buurt van Olen ;)

He will be missed, no doubt about that!

Comments:(5)
nieuw superwapen
by fragtyFriday, 27 Jan 2006 20:11 UTC


Er werd vanuit het DX-bestuur gevraagd achter een newspost-thema...maar inspiratieloos en vooral futloos gelijk ze zijn... :)

Dan maar wa nieuws over een nieuw member da we aangeworven hebben. Een member met heel wat in zijn mars, een defender zonder gelijke. NOG dodelijker en doeltreffender dan de belgische kusttram, NOG irritanter dan ons warp-script en em maakt NOG meer tamtam dan Blackend in zijn hoogdagen: we hebben het hier over ons onvervalst DX-Kinderdagverblijf!!


Onze nieuwe defender in actie


Be afraid, be VERY afraid!


Nu wa meer serieus, maar toch nog altijd ongelooflijk.
We zitten zowaar in div1!!!
Jaja, gelijk 'a bridge to far' is er ook 'a season too much' en zwijn we ingeschreven in de kut3liga q3ctf. Maar zoals iedereen wel weet is q3 dood (en niemand speelt q4 want te buggy & te zwaar. Wie mij kan zeggen waar al die quakers eigenlijk op af zijn krijgt ne currydog van mij) dus schieten er nog amper 2 divisiekes over...premier league en div1a en -b. DX in div1!! En dat hebben we gevierd met een klinkende nederlaag

Tiens tiens DX!Sam1an? ja tis waar we hebbe TOCH ne nieuwe: de sam1anaal! (Em mocht joinen want em heeft nogal een lekkere zus, ni zo lekker als die van de nip of die van abatcher maar toch...)

Anyway, hopelijk begint joltq4ctf snel, want eer diene schijtclanbase gedaan heeft is het terug 30° buiten denk ik. Over clanbase en Quake 4 gesproken: we hebbe gesuckt, noch TDM noch CTF playoffs, niks nieuws hier dus.

Fragty out

Comments:(4)
kerstcadeau
by 2slow4uMonday, 26 Dec 2005 14:54 UTC


Inderdaad beste vrienden, ik vond dit de goede gelegenheid om iets vanuit het stof te halen. Ik heb nml op mn zolder een schat gevonden (een schat tenminste voor onze fanboys en nostalgici)

DX SITE V1.0
de dato mei 1998


Uit de eerste nieuwspost kan je afleiden dat DX vlak ervoor de split had doorstaan (Kaos, Franky, Devil, Xena verlieten DX en wouden de naam meenemen). Wa nen tijd.

Comments:(12)
minilanneke gedaan
by fragtyThursday, 22 Dec 2005 22:44 UTC


Toch nog rap een postje ineenflansen om te zeggen dat we weer een poging gedaan hebben om het wereldrecord frags-op-nen-dag te verbeteren. We zijn er ni in geslaagd, ik was wegens ziekte maar half op stoom, maar ook omdat den tokke TE hard suckte

Paar quotes

-Fragty: Rectu van smoren krijgde ne slappe piet
-Rectu: Das niks ik gebruik em toch ni

-Rectu: eend ge suckt
-Eend: OCH GIJ HEBT GEEN VRIENDEN JO

-Sho na zowa elke keer em geraild werd "MOR ALLEE ZOOMDE gelle nu of ni?? hoe kunde gelle nu ZOOMEN da ga toch ni in Q4!"

-Fragty: [insert random whine] (ja twas weer neig erg, maar ik kon het ni laten)

Paar fotokes


sexy Daggie back in da house!


Let op rectu's 'rondrijdende' muismat. Toen had em ze nog ni vastgetaped aan de tafel met als gevolg dattem zelfs geowned werd door sharky.

De rest is HIER te vinden

Comments:(4)
Zaterdag: DX minilan Q3/Q4 @ Aarschot
by shogunMonday, 12 Dec 2005 20:41 UTC


Datum: zaterdag 17 december van 11u. tot 's nachts (zeker tot een uur of 2)
Waar: Parochiezaaltje Gijmel in Aarschot (wegbeschrijving via mail)
Drank: ter plaatse maar mag ook meegebracht worden
Prijs: te verdelen onder de aanwezigen, zeker ni meer dan 10 euro

Gastheer is Fragty:
---------------------
Laat ons zeggen dat we beginnen om 11-12u. Ik zal er al om 11u zijn.

Netwerk: wordt voorzien door de firma meijnaerts. Die worden dus verzocht zo vroeg mogelijk te komen :) Of ik moet al een switchke komen halen een van de dees.

Drank: is voorzien in de zaal, ik ken de juiste prijzen ni maar da zal wel te vergelijken zijn met vinea-prijzen. Is ook niet verplicht, wie van thuis zuip wil meebrengen, doe gerust. Voor die vuil TDM-ers is er trouwens al nen bak voorzien (bakske palm is wel goe zeker). Ik weet nog ni wat er allemaal is maar we zullen wel een blad leggen, gelieve alles eerlijk op te schrijven.

Boef: er is een fritkot op 500m, meeneemchinees op 3-4 km, wilde meer dan zulde naar aarschot city moete bollen (+- 5 km) of ge brengt zelf boef mee.

Roken: BUITEN. ni int halleke ni voor een venster ni in de deur maar BUITEN.

Opkuis: doen we zelf, anders kost het ons extra

Rekening: wordt achteraf opgemaakt, tenzij ge alleen de zaal moet dokken dan kunne we da ter plaatse wel regelen.

Nog vragen? shoot!


Alle Q3/Q4 spelers welkom, er is plaats voor circa 12-15 man.


Wie wil komen, stuur ten laatste vrijdag een mailtje naar mij en je ontvangt wegbeschrijving, GSM, etc...

*edit*: 8 man is reeds bevestigd :)

Comments:(2)
DX kampioen in Jolt Q3CTF league
by shogunSunday, 4 Dec 2005 22:53 UTC


De Champagne van onze vorige overwinning is nog niet weggespoeld en daar moeten we al weer een nieuwe fles kraken: vandaag werd DX kampioen in Jolt Q3CTF league seizoen 17, division 3.

DX doet al vanaf het 2de seizoen mee in deze league. Maar om allerlei redenen wilde het tot nu toe niet zo best lukken. We werden meestal 3des of 4des omdat we hier of daar een player moesten missen of een week slechte ping hadden.

Maar dit seizoen hadden we een nieuwe tactiek bedacht die ik hier niet ga verklappen maar het werkt fantastisch. Al van onze eerste match tegen n2s slagen we erin elke tegenstander vakkundig te neutraliseren.

Toen kwam onze traditionele baalweek: match tegen 3XS, onze TS server, anders nooit problemen mee, was down. Gevolg: 3-0 op ons kas op W3 onze home map, frustraties.... volgende map cp22 en dan komt eend daar af met een of andere Duitse TS-server we passen onze tactiek opnieuw toe en winnen in de laatste minuut dankzij eend.

Ook vandaag was er potentieel voor slechte prestatie vanwege hard disk crash van Rectu, maar zie: Morf valt zonder problemen in en speelt fantastisch.

Daarom is deze overwinning een collectieve prestatie en dat verdient gevierd te worden: met een minilan bijvoorbeeld. Op zaterdag 17 december is de volgende DX minilan. Geïnteresseerde supporters die ook willen komen: laat maar iets horen op irc of in de comments.Voorlopig zetten we Quake 3 nu even opzij (tot na nieuwjaar?) om ons te concentreren op Quake 4. We missen nog altijd 1 of 2 spelers om in CTF altijd genoeg volk te hebben. Hopelijk geraakt dat snel opgelost.

Comments:(0)
DX kampioen in Kuh3liga
by shogunSaturday, 26 Nov 2005 09:53 UTC


Deze week eten we wurst mit sauerkraut en apfelstrudel want DX is kampioen geworden in division 4 van Kuh3liga.

Beslissend was onze match vorige week tegen Dark Lords uit Zwitserland, een clan waar we puur per toeval overmorgen ook onze eerste officiële Q4 TDM match tegen spelen voor Clanbase.

Het is als ik het me goed kan herinerren reeds voor de derde keer dat DX 1ste wordt in een league competitie op Internet. De eerste keer was in div4b van de Barrysworld TDM league, en de tweede keer in div3c van Barrysworld CTF league (Barrysworld is het huidige Jolt).En op de volgende titel moeten we waarschijnlijk niet lang wachten. Want indien we morgen twee maps tegen Last Resort winnen in div3 Jolt Q3CTF dan zijn we ook zeker van de 1ste plaats in deze competitie \o/.

Comments:(6)
News archive:

[ 152 - 143 ]   [ 142 - 133 ]   [ 132 - 123 ]   [ 122 - 113 ]   [ 112 - 103 ]   

[ 102 - 93 ]   [ 92 - 83 ]   [ 82 - 73 ]   [ 72 - 63 ]   [ 62 - 53 ]   

[ 52 - 43 ]   [ 42 - 33 ]   [ 32 - 23 ]   [ 22 - 13 ]   [ 12 - 3 ]   

[ 2 - 0 ]   
Site design © by Shogun, 1997 - 2003.
No part of this site may be used without the express written permission of the author.
Dimension X is proud to be a Belgian clan!

Nedstat Info         nedstat

 
Random Image
random image
 
Latest QL wars
   DX vs KoW uk  10-8
   DX vs iTrL pl  4-12
   DX vs -FFA- eu  5-6
   DX vs HSC pl  4-9
   DX vs [nsi] eu  6-2
   DX vs z1s uk  1-9
   DX vs s1lly eu  4-9
   DX vs IBM se  5-15
 
Latest Q3 wars
   DX vs grex ru  12-3
   DX vs -?- eu  8-0
   DX vs ddly lt  21-0
   DX vs CZE cz  31-1
   DX vs CZE cz  3-6
   DX vs ddly lt  11-2
   DX vs 303 pl  4-11
   DX vs ddly lt  8-1
 
Latest Q4 wars
   DX vs ++ si  2-28
   DX vs wc se  0-82
   DX vs IQ4 uk  5-14
   DX vs M fr  8-33
   DX vs BIG se  2-27
   DX vs TQA no  17-18
   DX vs Team-4 uk  1-51
   DX vs LGX at  28-5
 
Scheduled wars

QL Team
Q3 Team

1
3
4
5
20
34
43


Q4 Team

1
4
5
20
34

 
Credits to

Frag-o-matic
Clanbase
Jolt

 
 

Processing time : 119.1 ms