flash intro

21 September, 2018, 7:29 am

 
Menu
Home
News
Members
Warpage
Interne site (for members)

Dimension X

www.dimensionx.be :: Clan Dimension X :: fragging since 1997 :: Belgian members only :: #dx (irc.quakenet.org)

(#dx random quote) <dx-rectuman> man kheb zo een puist op mijn reet :/

Seismovision
by shogunWednesday, 26 Nov 2003 10:27 UTC


Een vrije dag, wat doet een mens dan normaal? Uitslapen tiens. Zo niet met mij (helaas), om 9u. stond ik willens nillens met een halve slaapkop, haar in de war, aan de Aldi om mij op een van de "promoties" te storten. Nee, geen Aldi PC voor mij. Een kennis heeft begin dit jaar zo eens een PC gekocht, DVD writer en alles dat wel, maar in de zomer heeft hij zijn garantie tot 3x toe moeten gebruiken omdat de PC niet meer wou opstarten. Uiteindelijk heeft Aldi het onding helemaal vervangen maar het hielp niets. Naar de PC winkel en wat bleek: slecht design het geval werd van binnen veel te warm, moederbord eruit en alles in een Chieftec case, nadien geen problemen meer.

Ik had dus meedelijden met de rij van mensen die stond te wachten aan de deur tot de winkel open ging. Wel een surrealistisch gegeven, opa's, oma's, gewone huismoeders elkaar aan het verdringen om een parkeerplaats (tuut tuut), om een winkelkar, om zo snel mogelijk binnen te rijden, om dan meteen zo een doos die veel te groot is voor de kar op te pakken en naar de kassa te sjeezen, daarbij de boze onbegrijpende blikken naar elkaar niet schuwend alsof het om de kans van de eeuw ging. De Aldi was even te klein. Een dame die enkel om een doos speculaas en WC papier kwam begreep ook al niets van. Wat het oma'tje voor mij moet met een P4 op 3 Ghz met alle snufjes en time slipping TV-videokaart weet ik niet maar bon... als de kindjes met de kerst naar oma komen weten ze tenminste wat doen en blijven ze rustig.

Waar ik eigenlijk om gekomen was was het 19" CRT scherm. Zo weinig geld daar kan je geen miskoop voor doen zeker. Enfin 't is niet voor mezelf maar voor mijn broer, den T-ReX aka Eendjuh. Ik was blijkbaar niet de enige, het 1ste pallet was al op toen ik om 10 minuten na 9u. binnen kwam, gelukkig kwam er net een 2de pallet aanrijden. Doos oppakken en tussen het volk dat nog snel voor u wringt om een pak kaas te nemen of een pot augurken naar de kassa, half uur wachten, factuurtje vragen ("pas morgen beschikbaar meneer"), betalen en rippes, op naar de parking waar ik alweer op getuut en boze blikken onthaald werd omdat mijn kar overal in de weg stond. Ach ja... met al die online winkels en postdiensten zijn we niets meer gewoon... zeker?

Waar ik eigenlijk over had willen posten: ons flamboyante lid Blackend is goed bezig, nu vraagt hij aan ieder om ownmomenten op te sturen, for whatever reason. Voor bepaalde DX'ers zoals ik die wel zeggen dat ze ownen maar daar nooit hard bewijs van op demo hebben, ... :), en dus veel demo's moeten afzoeken om ook maar iets te vinden, is het handig van een demo player tooltje te hebben.

Seismovision is er zo eentje: het speelt dm_68 formaten af met een dubbelklik en laad ook meteen OSP, het werkt ook voor andere games en formaten zoals Quake1, UT, enz.. kortom alle momenteel gangbare shooter games waarvan we de namen bewust niet gaan noemen. Je kan playlisten aanleggen en leuk is ook de screensaver die erbij zit, waardoor je een playlist kan laten afspelen als "screensaver". Handig als je een beamer hebt op je LAN Party. Hier is de link:

http://www.planetquake3.net/seismovision/index.php

Comments:(2)
Ownen is strafbaar
by fragtyTuesday, 25 Nov 2003 16:18 UTC


Allee, deze anekdote moeten we toch nekeer vermelden, want ze is eigenlijk best wel grappig :)

Ons aller Blackend, beter bekend als de man die harder shaften kan dan zijn schaduw, had weer eens te hard geowned binnen de bebouwde kom van ctfpickup.euro.

Dankzij hun onlangs ingevoerde voodoostats wordt uw ownage op de voet gevolg en stond ons aller Black 3e, me zelfs minder matchen gespeeld als de "topspelers"

Da kon ni! vonden de "topspelers/admins"

Dus werd de eerstvolgende pickup gebruikt om black te kloten, allemaal renamen naar DX!blackend en sucken maar. Maar net toen de match begon hadde ze daar toch geen goesting in en ownden ze de pannen van het dak, terug onder hun eigen nick.
Maar de stats kijken naar de naam waarmee da ge BEGINT (om te vermijden da stats-spelers renamen na een suckematch) en zo kwam alles op naam van onzen black :)

gevolg: Black zowaar op nr 1 :) : http://users.pandora.be/uk/haha.JPG

DA KON ZEKER NI! vonden de "topspelers/admins"

gevolg: zomaar ban voor Blackend op channel en stats 'aangepast' door de admins zodat em zo hard negatief staat dat het nimmer in te halen is.
ok, die 1e plaats was ni zijn eigen verdienste maar veel kon em daar nu ook ni aan doen he :)

hun commentaar "a div3 player CAN'T be that good" "warp" "cheat" etc...

Moesten we DX ni zijn, we zouden da erg vinden ipv ermee te lachen. Die arme div1-spelers, ik heb er ZO hard mee te doen :)

Comments:(6)
Kandidaat nieuwe leden
by shogunSunday, 23 Nov 2003 12:15 UTC


Voor alle duidelijkheid, profiel waaran kandidaten moeten voldoen:

1) Woonachtig in prov. Antwerpen, Vl. Brabant of Brussel. (of +/- aan de grens van deze prov.)

2) Nederlandstalig

3) Q3CTF is uw passie, maar u wil geen niveau stijgen

4) Geduldige groepspersoon

5) Kunnen omgaan met mail, irc, Internet browsing,
punkbuster, kortom uw plan kunnen trekken (superfreak zijn is het ander uiterste, mag maar niet nodig)

6) LAN party's zijn uw 2de passie, u gaat graag en u wil zich er amuseren, ook al zijn er bvb. niet genoeg tegenstanders

7) U bent bereid vrijwillig dingen te doen voor de groep: war reports, helpen op LAN's, personen helpen met vervoer (indien u zelf een wagen heeft), u kan zelf vervoer regelen (indien u geen wagen heeft).

8 ) U beseft dat DX niet toelaat om uw aandacht ook op andere clans te vestigen. Er zijn uitzonderingen geweest in het verleden, maar ik zie niet in waarom we voor "verse recruits" meteen uitzonderingen moeten gaan toestaan.

Voor minder kunnen we je simpelweg niet gebruiken, aangezien we volk en kandidaten genoeg hebben. Kandidaten kunnen mij mailen, mijn adres staat op de members pagina. Wij kijken in feite niet naar spelniveau, tryouten heeft dus geen zin, we leren u wel alles bij wat je nodig hebt om te kunnen meedraaien (wel wat tijd voor maken dan!).

Comments:(5)
Lobke of Anneleen?
by sammeTuesday, 18 Nov 2003 21:43 UTC


Naar aanleiding van ons boeiend gesprek op irc maak ik er een nieuwspost van.

Anneleen (euth zijn "verse" :)):
of

Lobke:
Wie vindt u de 'lekkerste', 'beste dxsitebezoeker'?:)

Comments:(25)
Dimension Nikswillenposten
by fragtyFriday, 14 Nov 2003 16:18 UTC


Ondanks de TAMHEID, die DX blijft in zen greep houden, waren we er toch in geslaagd om onze BW-divisie te winnen, zoals iedereen al wel weet door het ondertussen bijna irritante introvenstertje.
Bigfoot moest met zijn review wachten tot de hoeren van div1 gedaan hadden, maar nu is em der dan toch: hiere
(Alleen div3c is interresant voor ons uiteraard)

Eigen foef stinkt, mo bigkloot heeft mij geinterviewd in zijne review om ons gedacht nekeer te geven over de hoereclans en azo. Tis just alsof ik door bigfoot zenne mond aant prate ben, zo hard heeft em het liggen corrigeren en veranderen. Hier en daar zelfs volledig men woorden verdraaid...tsss...stoute bighoed!

Comments:(1)
this weekend
by 2slow4uSunday, 9 Nov 2003 10:27 UTC


This weekend we had a small minilan, we were only 7 (including Bforce of clan OmG) because this was our only oppurtunity this month and we had to arrange it quick


Left to right : 2slow - Shogun - Fragtykoen - Morf - Eendjuh - Blackend - Bforce

Comments:(7)
about Scarab
by 2slow4uSunday, 2 Nov 2003 09:21 UTC


Some dx members went a joke too far and accused clan scarab of being clanwhores, while they kindly asked for a prakkie. That was not so smart, not surprisingly scarab took it badly. I personally like them: they play good and solid yet they are always kind, never whine, always sports. They are always fun to play: win or lose... They hate the highest division as much as we do :) That said, we do realise that our definition of clanwhores is different from others. 5 years ago, a clanhopper was considered as being a whore as well.

pakradja gave it a whole other twist, involving free beer if we could point out whores in clan Scarab. So this calls for further investigation...

QUOTES
(21:05:29) (pakradja): noem eens een clanhoer die wij hebben Blackend ?
(21:09:36) (pakradja): later o en als je een clanhoer bij ons kan aanwijzen is een krat bier van jou
(21:04:54) (pakradja): scarab heeft geen hoeren hoor
(21:05:05) (pakradja): al 2 jaar hetzelfde team
(21:09:22) (pakradja): nja jammer
(21:11:21) (+eendjuh): jama scarab is niet alleen ctf he
(21:11:23) (+eendjuh): ook tdm
(21:11:24) (+eendjuh): enzo
(21:11:32) (@squishie): mag ook voor tdm dan
(21:11:34) (+pakradja): ja? dat zijn dus zelfde mensne als ctf schat
(21:11:43) (@squishie): wijs maar
(21:11:45) (+eendjuh): dno :)
(21:11:48) (@squishie): :D
(21:11:51) (+pakradja): nou dan
(21:12:04) (+pakradja): volgende keer als je beschuldigingen maakt, make sure u got something to back it up

Admittedly, it was very hard to find some :/

Buggah is listed as being clanleader of Unicode (here) and a member of Scarab (here). However not registered in both on Clanbase and Barrysworld.

Milo and Daantje are members of clan Scarab (here), but clanbase reveals they are also assigned to clan Schagen (here).

So pakradja owes us free beer :) :) :)
If we offer Scarab a free beer for the Teamspeak hosting, do we call it even ? :)

Comments:(10)
Next MiniLAN : 8/11
by 2slow4uSaturday, 1 Nov 2003 10:41 UTC


Inderdaad,

VINEA opent opnieuw de deuren en wij zijn er snel bij. Wat vroeger het kaffee was, is nu een zaal geworden met bar en al. Daar gaan we ownen.
Trex heeft het zaaltje gereserveerd en wij nodigen alle volk uit die tijd en zin heeft !

gegevens:
zaterdag 8 november, van 10u smorgens (?) tot 10u smorgens (?)

ZAAL VINEA
Poortveldenplein 7
3200 Aarschot

Comments:(2)
halloween
by sammeFriday, 31 Oct 2003 16:22 UTC


Inderdaad het is halloween! De tijd waar volgens de oude kelten de doden terug naar de aarde komen om iemands lichaam overtenemen. De kelten hadden als ritueel zich in deze periode van het jaar te verkelden als een heel lelijk persoon zodat de geesten zeker niet in hun lichaam zouden kruipen. Dus verkleed u allen als clanhoer of ander lelijk schepsel zodat deze evil geesten uw lichaam zeker ni zouden afpakken!Comments:(3)
Moeder waarom ownen wij ... BW Div3C
by fragtyTuesday, 28 Oct 2003 02:02 UTC


Omda wij Fragtimel drinken tiens!!
Ook bij Danone hebben ze DX ontdekt en dus staken we ginder de koppen bij elkaar en hebbe we dees speciaal voor DX ontwikkeld:


Dankzij dees drinkske bouwt uw lichaam een natuurlijke ownage op en beschermt het u op natuurlijke wijze tegen allerlei gevaren zoals hoeren en lamers.

Als testgebied werd uitgekozen: de BW-compo. Andere matchen, waaronder clanbasecups enzo werden zonder afgewerkt, met alle gevolgen vandien.

De resultaten spreken voor zich :)

De laatste war was trouwens weer een thriller van formaat.

Dus WEER een prijs voor DX, en dit 'amper' een jaar na de benelux-cup. Dat moet gevierd worden door op sierlijke wijze elke clan in div2 vierkant uit te lachen :)

Tot slot: dees had bigfoot voor de match over mij te vertellen, do we love him or not?

Comments:(4)
News archive:

[ 152 - 143 ]   [ 142 - 133 ]   [ 132 - 123 ]   [ 122 - 113 ]   [ 112 - 103 ]   

[ 102 - 93 ]   [ 92 - 83 ]   [ 82 - 73 ]   [ 72 - 63 ]   [ 62 - 53 ]   

[ 52 - 43 ]   [ 42 - 33 ]   [ 32 - 23 ]   [ 22 - 13 ]   [ 12 - 3 ]   

[ 2 - 0 ]   
Site design © by Shogun, 1997 - 2003.
No part of this site may be used without the express written permission of the author.
Dimension X is proud to be a Belgian clan!

Nedstat Info         nedstat

 
Random Image
random image
 
Latest QL wars
   DX vs KoW uk  10-8
   DX vs iTrL pl  4-12
   DX vs -FFA- eu  5-6
   DX vs HSC pl  4-9
   DX vs [nsi] eu  6-2
   DX vs z1s uk  1-9
   DX vs s1lly eu  4-9
   DX vs IBM se  5-15
 
Latest Q3 wars
   DX vs grex ru  12-3
   DX vs -?- eu  8-0
   DX vs ddly lt  21-0
   DX vs CZE cz  31-1
   DX vs CZE cz  3-6
   DX vs ddly lt  11-2
   DX vs 303 pl  4-11
   DX vs ddly lt  8-1
 
Latest Q4 wars
   DX vs ++ si  2-28
   DX vs wc se  0-82
   DX vs IQ4 uk  5-14
   DX vs M fr  8-33
   DX vs BIG se  2-27
   DX vs TQA no  17-18
   DX vs Team-4 uk  1-51
   DX vs LGX at  28-5
 
Scheduled wars

QL Team
Q3 Team

1
3
4
5
20
34
43


Q4 Team

1
4
5
20
34

 
Credits to

Frag-o-matic
Clanbase
Jolt

 
 

Processing time : 282.2 ms