flash intro

21 September, 2018, 7:29 am

 
Menu
Home
News
Members
Warpage
Interne site (for members)

Dimension X

www.dimensionx.be :: Clan Dimension X :: fragging since 1997 :: Belgian members only :: #dx (irc.quakenet.org)

(#dx random quote) <dx-rectu> zeg, drinkt ge, of eet ge smegma? <dx-fragty> smegma wordt 'gezwelgd'

't zit ertegen
by shogunTuesday, 30 Mar 2004 20:50 UTC


Jammer genoeg moet ik tot mijn spijt vaststellen dat hoe lang ge mensen ook kent, ze u nog altijd negatief kunnen verrassen. Fragty was bvb. heel ambetant na die 2de (verloren) map tegen FDS met als gevolg klinklare ruzie met den Black (alias vuile TDM'er) en met den 2slow die de laatste tijd nooit meetraint om dat em constant CS servers (ja CS!!...) zit te adminnen.

De gevolgen laten zich raden: den Black pist en spreekt van naar elaw te gaan, Fragty die iedereen afbreekt en alleen nog wilt spelen als enkel en enkel de besten meedoen (zonder black al helemaal ni dus)....

Daarbij komt nog dat de Samme ne vuile aliaser blijkt te zijn, kijk maar (goeie site trouwes) met hoeveel namen em de afgelopen tijd heeft gespeeld, en laat dat nu net zowat het enige zijn dat absoluut niet kan binnen DX!

Mij interesseert het op dit moment niet meer, altijd maar dat gezaag rond mijne kop, roep me maar als 't nog war is maar ik doe hier de eerste tijd toch niks meer...

Kijk maar hier rechts we zijn nog met amper 5 active players... joy... iemand zin om te joine?

Comments:(6)
Ik bolle'm ook :'(
by euthieThursday, 18 Mar 2004 18:30 UTC


mja, in navolging van de sus...'t lijkt me best da'k ook opstap...ik ben de laatsten tijd toch veel te veel bezig me diablo 2 en me grietjes :-p...quake is verleden tijd voor mij...

wel zoue'k IEDEREEN van dx willen bedanken voor alle ownmomenten en voor de goei tijden!!! 'k heb ervan genoten.
Ownt nog goe he manne!

Comments:(9)
Ik stap op
by bladeMonday, 15 Mar 2004 20:05 UTC


tot mijn grote spijt meld ik hier dat ik uit -DX- stap.

Het ging al enige tijd minder omwille van schoolwerk enzo. Maar er werd ook minder plezier gemaakt. Velen tilden zwaar aan het feit dat we wat wars meer verloren dan anders.

Bepaalde leden speelden enkel nog om te winnen en dat vind ik zeer jammer.
Voor mij was het de bedoeling om plezier te maken in -DX- en niet winnen.

Vandaar, ik wens -DX- het beste toe in de toekomst

Fragty is altijd iemand geweest waar ik serieus goed mee kon lachen, zeveren, klappen, ... Dus ik hoop echt dat dit in de toekomst zo blijft!!

Adios

Comments:(12)
Niet goed bezig!
by fragtyFriday, 12 Mar 2004 16:15 UTC


In tegenstelling tot wat vorige post beweerde gaat het ons dees seizoen allesbehalve goed voor de wind.

De hele Savage-league is ondertussen 'postponed', maw afgelast. We waren er nochtants zo op gebrand om toch 1 van die hoereclans nekeer punten af te pakken maarja.

Maar het ergste is, dat we uit de clanbase-cup zijn gestapt, omwille van het gros van de members die totaal niet gemotiveerd zijn. Eerst was er het verlies tegen QQ, met veel gezaag over map (q3wcp15, een nieuwe map die ze nog noooit gezien hadden) en server. Dan vervolgens eerst wildcard tegen qubism en dan de rematch, nochtants een van de leukere wars, een thriller van formaat, met nipte overwinning.
Maar toen gisteren alleen ik en rectu moeite deden om aan de war tegen EF te denken, heb ik het kloek besluit genomen dat het zo geen zin heeft en ayreon verteld dat we uit de league stappen. Strikt genomen mochten we 1 default 'incasseren' maar ik wist toch dat de eerstvolgende war onze 2e default zou worden dus liever zelf eruitstappen dan eruitgekickt worden.

Ik las ergens wel het comment dat het zou zijn omdat we 'schrik' zouden hebben van het gebruik van pb en vooral de GUID's en daaruit leid ik af dat ze dachten dat we tot kort aliasers gebruikten en gecheat zouden hebben...ik lach daar nekeer goe mee, alleen euthie heeft gene GUID ingevuld staan op cb omdat em puur te TAM is om em in te vullen...


Rest ons alleen nog de vertrouwde zondagavond-match in Jolt. Of we daar altijd aan 5 man gaan geraken is onzeker. Aan uw rechterkant ziet ge de ingekrimpte 'Q3CTF-team' lijst van 'gemotiveerde' spelers, al is zelfs die lijst met een korrel zout te nemen...

Hopen op betere tijden, met een nieuwe FOM die eraankomt bvb

Comments:(6)
Goed bezig!
by shogunMonday, 8 Mar 2004 18:14 UTC


We zijn weer goed bezig de laatste tijd. In drie verschillende leagues zijn we momenteel actief en het gaat ons goed af. Enkel Savage loopt wat minder door de slechte organisatie daar, maar in Jolt is het top (12 op 12), en ook in de Clanbase cup draaien we vlot mee, we moeten enkel opletten dat we op weekdagen aan 5 spelers komen, voor de rest alles top...
Enige downside is dat het wat afgezaagd begint te worden, dat heeft anderzijds wel weer als voordeel dat we het ons minder aantrekken als we eens verliezen.
Maar qua organisatie en alles... echt top! Een dikke proficiat aan iedereen die zich daarvoor inzet.

Comments:(5)
Painkiller demo Review
by fragtyTuesday, 17 Feb 2004 18:34 UTC


In navolging van Black's UT2004-review heb ik painkiller nekeer op de testbank gelegd. Tis te zeggen...het was meer painkiller die mijne PC op de testbank legde dan omgekeerd. To own or not to own: met de stokkesmijter in de hand kom je door het ganse land

eventuele comments best bij review zetten

Comments:(0)
DX op pensioen?
by fragtyMonday, 16 Feb 2004 16:26 UTC


Bijlange ni, na een korte adempauze, waarin sommige DX-ers zelfs UT2004 uitprobeerden (sjiek, mo die movement he...niks voor mij, te traag), of van misere de sneeuw opzochten, of misschien wel ne valentijndate hadden (den Harry heeft mij weer afgewezen *snif* :() vliegen we er weer vollenbak in.
3 leagues tegelijk, ik denk dat da een record moet zijn.
Jolt, Savage en Clanbeejs Springcup (ge weet wel...ik ben sloooooom & te tam voor anja)

In jolt (BW) zitten we na promotie uit div3C in div3C (nee das geen typfout...mo wemme bigfoot kunne omkope me 5 kilo pralinne en 4 currydogs, en Kat was tevrede me nen foto van den blade op nen trakteur)
Savage is div2, muchos hoeros, en da wordt pein pein pein en nog is pein, gezien ons huidige niveau.
Clanbase in 3th league me allemaal onbekende nieuwe clans...

Hoofddoel blijft natuurlijk degraderen, want alle leagues beginnen w2 te verwijderen, en DX zonder w2...das gelijk Porno zonder blote tette. En wa zette ze in de plek? wcp15...wemme die is 1 keer gespeeld...da was lachen. Nee, zelfs 99% cacao kan da ni rechttrekken.

Comments:(3)
Unreal Tournament 2004 Demo Review
by blackendSaturday, 14 Feb 2004 22:37 UTC


Enkele dagen geleden is de UT2K4 demo uitgekomen en ik heb ze dan ook eens onder de loep genomen, dit is mijn review.Als er nog fouten instaan ofzo, zet het dan maar bij de comments van het review. 8)

Comments:(0)
eLaw LAN report
by shogunSunday, 8 Feb 2004 16:50 UTC


Op het moment dat ik dit zit te schrijven ben ik net gearriveerd van de eLaw LAN party. Ik stink, mijn haar zit in de war, mijn maag doet raar en mijn handen doen pijn maar ik heb net een fantastische twee dagen achter de rug.

De 3de editie van de eLAW LAN, waar enkel Q3 spelers op uitgenodigd worden, had veel succes. Er waren 40 aanwezigen en dat ondanks clan DT die niet aanwezig waren. Zelfs uit het verre Nederland waren weer heel wat spelers gekomen: clan LR en ook enkele Nederlandse eLAW-ers. Volledig Belgisch waren dan DX en Omega.

De crew van eLAW verdient een grote pluim voor de aanwezige servers: zowel FTP als Q3 servers waren voorzien, en draaiden goed en zonder problemen. Gecombineerd met een snel netwerk (geleverd door FOM) zorgde dit er voor dat er beter of zeker even goed te leechen viel als op de grote LANs. De gigabytes vlogen erdoor en grappig genoeg hoorde ik zondag bijna iederen klagen over te weinig vrije harde schijf ruimte.

Ook de catering was top class: een drankje van 60 eurocent is goedkoop genoeg om de grote dorst te lessen dus het was geen probleem dat er geen drank mee binnen mocht in de zaal. Als food waren er pizza's voorzien, in het begin zelfs van Dr.Oetker, een keigoed merk. Speciale acties deze keer waren het ontbijt: spek met eieren (DX ownde als vanouds weer de keuken), en 's middags ook nog eens koffiekoeken, allemaal in de prijs inbegrepen.

De competities waren zo geregeld dat elke speler werd ingedeeld in 6 verschillende teams, volgens een soort pickup systeem, met max. 2 van dezelfde clan. Dit leverde voor iedereen 5 relatief spannende matchen op en zelfs het winnende team (Bforce, T-Rex, Nymavs, Aba, ?) moest op de valreep toch 1 map prijsgeven aan het team waar ik in zat.

Het enige minpuntje dat ik kan vinden is dat er op zondag nog maar weinig animo was, ik ben dan ook iets vroeger vertrokken, in de wetenschap dat ik me de dagen ervoor al meer dan voldoende geamuseerd heb. Een toplan eLAW !

Foto's van 2slow4u komen nog wel eens online denk ik ;)

Comments:(9)
we kunnen het nog...
by fragtyThursday, 5 Feb 2004 23:08 UTC


Winnen meer bepaald. Juicht jubelt ende zingt.

Ons record is gebroken, 11 nederlagen op rij is nu het te kloppen record (black heeft wel een report aan zen voeten geveegd). De clan die de niet zo benijdensachtige eer krijgt NOG slechter te zijn als ons was cQe.
Black was nog is in vorm, kijk maar hiere

Ondertussen blijven we ni bij de pakken zitten, da record moet eraan. Oude DX-rakker Softie hielp ons vandaag nog om 2ex te ownen. In jolt zullen we in div2 zitten, en in clanbase worde we traditiegetrouw ook in een te sterke div gezet, dus verwacht ni te veel groen :)


Dees weekend trouwens zal DX te vinden zijn op de elaw-lan, een quake3-CTF-only LAN met 40 deelnemers: er zullen spelers zijn van oa: DX, Elaw, Demoteam, Omega, LR, scrb en nog een paar vrijbuiters. Ownage verzekerd.
Geen elaw-lan trouwens zonder de mascotte van elaw: Harry. Hij zal traditiegetrouw de meeste "u moeders" moeten verwerken :)
Euth moet mij nog nen bak, T-rex zal trakteren voor zenne verjaardag, en daar nog 40 quakers bij. Wa moet ne mens nog meer hebben jo.

Comments:(1)
News archive:

[ 152 - 143 ]   [ 142 - 133 ]   [ 132 - 123 ]   [ 122 - 113 ]   [ 112 - 103 ]   

[ 102 - 93 ]   [ 92 - 83 ]   [ 82 - 73 ]   [ 72 - 63 ]   [ 62 - 53 ]   

[ 52 - 43 ]   [ 42 - 33 ]   [ 32 - 23 ]   [ 22 - 13 ]   [ 12 - 3 ]   

[ 2 - 0 ]   
Site design © by Shogun, 1997 - 2003.
No part of this site may be used without the express written permission of the author.
Dimension X is proud to be a Belgian clan!

Nedstat Info         nedstat

 
Random Image
random image
 
Latest QL wars
   DX vs KoW uk  10-8
   DX vs iTrL pl  4-12
   DX vs -FFA- eu  5-6
   DX vs HSC pl  4-9
   DX vs [nsi] eu  6-2
   DX vs z1s uk  1-9
   DX vs s1lly eu  4-9
   DX vs IBM se  5-15
 
Latest Q3 wars
   DX vs grex ru  12-3
   DX vs -?- eu  8-0
   DX vs ddly lt  21-0
   DX vs CZE cz  31-1
   DX vs CZE cz  3-6
   DX vs ddly lt  11-2
   DX vs 303 pl  4-11
   DX vs ddly lt  8-1
 
Latest Q4 wars
   DX vs ++ si  2-28
   DX vs wc se  0-82
   DX vs IQ4 uk  5-14
   DX vs M fr  8-33
   DX vs BIG se  2-27
   DX vs TQA no  17-18
   DX vs Team-4 uk  1-51
   DX vs LGX at  28-5
 
Scheduled wars

QL Team
Q3 Team

1
3
4
5
20
34
43


Q4 Team

1
4
5
20
34

 
Credits to

Frag-o-matic
Clanbase
Jolt

 
 

Processing time : 115.6 ms