flash intro

20 September, 2018, 8:34 pm

 
Menu
Home
News
Members
Warpage
Interne site (for members)

Dimension X

www.dimensionx.be :: Clan Dimension X :: fragging since 1997 :: Belgian members only :: #dx (irc.quakenet.org)

(#dx random quote) <DjHell> haha, onze coach, dood serieus, dees weekend voor de match: "MANNEN! we weten da het een ploeg me alleen marrokanen zijn, maar der loopt ook ene neger in rond, ik weet ni wie da is maar schijnt ne goeie te zijn. Als ik hem zie dan zal ik hem

Dimension X warreport (by Shogun)
prev

DX vs St>

next

Monday, 17 September 2007

Game : Q3CTF  
Opponent : St> Clan  
Maps : Q3WCP1, Q3WCP14  
 Players : Shogun, 2slow4u, eendz0r, FragNeger, DjHell  
Competition : Net-l33t Q3CTF season 5  

Introduction :
Netleet dat is eigenlijk geen echte "league". Je krijgt de schedule een dag op voorhand of zo... alle divs spelen op hetzelfde uur... hun servers trekken op geen.... juist ja en ga zo maar door.

Maar geen probleem voor ons wij bezien het als een alternatief voor pracs te regelen. Al bij al zijn ze soepeler dan Clanbase en doen niet moeilijk dus gene stress en gewoon een leuk tussendoortje voor Jolt.

screenshot map 1

MAP 1 : DX   1 - 4    St> Q3WCP1 osp stats available   

Spijtig genoeg hadden we geen goesting om een deftige server te zoeken en hebben we de Franse netleet server genomen tegen een Franse clan. Na een paar minuten hadden we al spijt maja er was nen admin, we waren allemaal met 5, dus toch maar ready gedaan.

Tijdens de match werd het nog erger: voortdurend packet loss. Zo een halve seconde dat ge niks kunt doen, meestal als ge juist een moeilijke rail wilt doen of met de vlag loopt of zo.

De attack had er nog het meeste last van, want hoe geraakte uit de base als ge geen deftige jumps kunt doen of niet deftig kunt railen? Moeilijk. Nu de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat voor hun de server ook niet super was, maja t zijn Fransen en tis ne Franse server dus t zal nog altijd iets beter geweest zijn.

Vooral onze returns gingen hier de mist in... slechte teamplay in feite. Als het niet mee zit dan draait dat niet bij ons...

screenshot map 2

MAP 2 : DX   0 - 2    St> Q3WCP14 osp stats available   

Zij doen callvote q3wcp14, lap...

Die mannen weten echt hoe ze ons ne rotwar moeten bezorgen he. Was het wcp9/w3 elke andere gewone CTF map dan hadden we rap ne andere server gezocht en er een spannende match van gemaakt maar nu was 't gewoon van... kom spelen dan zijn we er van af.

Het bleef lang 0-0 dankzij een goeie 2slow maar toen zij Quad na quad konden pakken en aanvallen wordt het uiteindelijk toch 1-0. Zo bleef het ook lang tot ergens half de match bij een volgende quadrun van hun: 2-0. Zonder quad waren ze eigenlijk niet moeilijk maar attack helpen kon ik ook niet want telkens als ik naar mid ging was de vlag weg.

Den attack had het weer zwaar: djhell slechts 16% rail door dat geschok... den eend deed nog een paar verdienstelijke pogingen maar cappen zat er niet in.

De tegenstander natuurlijk kei tevreden en gg en zo... we zullen wel zien in de terugmatch op ne andere server hoe de echte verhoudingen liggen.

MVP: moeilijk... ik zal mijn eigen maar zetten omdak gisterenavond laat nog net op tijd zag dat vandaag de eerste match was en die dus nog rap kon schedulen, maar 't is ne goedkope 'k geef het toe :)


Man of the match : Shogun
Final result : DX   1 - 6   St> | St> wins 2 mapsSite design © by Shogun, 1997 - 2003.
No part of this site may be used without the express written permission of the author.
Dimension X is proud to be a Belgian clan!

Nedstat Info         nedstat

 
Random Image
random image
 
Latest QL wars
   DX vs KoW uk  10-8
   DX vs iTrL pl  4-12
   DX vs -FFA- eu  5-6
   DX vs HSC pl  4-9
   DX vs [nsi] eu  6-2
   DX vs z1s uk  1-9
   DX vs s1lly eu  4-9
   DX vs IBM se  5-15
 
Latest Q3 wars
   DX vs grex ru  12-3
   DX vs -?- eu  8-0
   DX vs ddly lt  21-0
   DX vs CZE cz  31-1
   DX vs CZE cz  3-6
   DX vs ddly lt  11-2
   DX vs 303 pl  4-11
   DX vs ddly lt  8-1
 
Latest Q4 wars
   DX vs ++ si  2-28
   DX vs wc se  0-82
   DX vs IQ4 uk  5-14
   DX vs M fr  8-33
   DX vs BIG se  2-27
   DX vs TQA no  17-18
   DX vs Team-4 uk  1-51
   DX vs LGX at  28-5
 
Scheduled wars

QL Team
Q3 Team

1
3
4
5
20
34
43


Q4 Team

1
4
5
20
34

 
Credits to

Frag-o-matic
Clanbase
Jolt

 
 

Processing time : 167.8 ms