flash intro

20 September, 2018, 8:53 pm

 
Menu
Home
News
Members
Warpage
Interne site (for members)

Dimension X

www.dimensionx.be :: Clan Dimension X :: fragging since 1997 :: Belgian members only :: #dx (irc.quakenet.org)

(#dx random quote) (@dx-sh): als straf zoude die clanhoeren ene keer per jaar de lul van een paard moeten laten afzuigen

Dimension X warreport (by Shogun)
prev

DX vs solaw

next

Sunday, 16 December 2007

Game : Q3CTF  
Opponent : Law and Order  
Maps : Q3WCP22, Q3WCP9  
 Players : Shogun, Fragty, eendz0r, FragNeger, DjHell  
Competition : Jolt Q3CTF League Season 25  

Introduction :
Moeilijke uitgangspositie voor de match: we konden promoveren maar ook degraderen afhankelijk van de uitslag en die van de andere teams.

Eén ding was zeker: winnen stond gelijk aan promoveren en dus een div1-clan worden. Iets waar zelfs de DX-ers met de meeste skills niet warm van lopen. Dus de motivatie om voor de volle buit te gaan was vanzelfsprekend iets minder dan je van een match tegen sleip (tja, anderen kennen we er niet van) mag verwachten.

Bigfoot tipte op voorhand op een gelijkspel, iets waar de meeste DX-ers op voorhand wel mee konden leven denk ik.

screenshot map 1

MAP 1 : DX   1 - 1    solaw Q3WCP22 osp stats available   

Nog voor de match begon stonden we al met ons broek naar beneden, klaar om een klets op ons poep te krijgen. Want ons slot-op-de-deur 2slow4u had rode spikes in zijne lagometer. En als we op de recentste minilan iets geleerd hebben dan was het dat het team (ook al is de skill evenwaardig) van 2slow4u altijd redelijk easy de nul kan houden in wcp22, met hem in een glansrol. Een dikke streep door onze rekening dus.

De alternatieve defensie was dan Fragty high en Shogun (ik) aan de vlag.

Ok, match begint, ik pak rocket, ik pak rail, mega, hm geen shaft, nog rap ne plasma halen voor close combat... lap na 20 seconden vlogen ze met 2 binnen low aan de rocket terwijl ik net aan de plasma stond. De FC loopt naar de mega, ik rockets achterna sturen (rail was beter geweest, dacht dat die de jump zou pakken) maar mis en loop er als een gek achter, maar hij draait om het hoekje en zo terug de base in en weg. Ik had natuurlijk geroepen om hulp maar Fragty had op high net 2 man moeten tegengehouden en dus waren de vogels al gaan vliegen. 1-0 voor solaw na een dikke 30 seconden. Alstublief, dankuwel.

Daarna werd het heel eenzaam in de base. Fragty ging begrijpelijkerwijs (is dat een woord?) wat meer naar mid toe en buiten de powerups kwam enkel de sleip af en toe eens piepen.

Diaries of a deffer part one: frustrerend alleen in uw base in wcp22 want er is een mega en die kunde niet gaan pakken als ge alleen zijt want garantie dat ze op dat moment met uw vlag gaan lopen.

Al chance dat er af en toe nen DX-er spawnde waarvan ik gebruik maakte om dan de mega te pakken. Maar met 2 in de base is toch beter imo, als ge de nul wilt houden. Doch, nood breekt wet en het resultaat was er want net toen ze met een stuk of 3 in ons base zaten kon iemand van DX in de chaos cappen (mid was nekeer vrij).

Bij 1-1 bleven we bij onze tactiek en wij hadden nog de meeste kansen (ik zag dj dikwijls de vlag nemen) maar om een of andere reden geraakten we nooit weg. All def lame hoer no skillz u afraid? lol... etc

Zij waren enkel gevaarlijk bij de powerups die ze wel altijd mooi hadden heb ik de indruk (of overpakten). Aan de stats te zien had dez zijn base steviger onder controle dan ik, respect voor hem. Eend en dj werden stevig afgeknalt wat een licht vermoeden geeft dat solaw hen stevig aan 't chasen was.

Al bij al een correct resultaat zullen we maar zeggen: 1-1.

screenshot map 2

MAP 2 : DX   2 - 4    solaw Q3WCP9 osp stats available   

Tijdens de pauze even kijken naar de resultaten van de andere matchen: Wz en Asgard gelijk, we staan dus nog een punt voor hen in de promotierace. Riskant, we mochten de 2de map dus al zeker niet winnen. Anyway, echte afspraken hebben we niet gemaakt, gewoon ready en gaan.

De eerste minuten verliepen weer niet goed. Ik werd gewoon op skill geowned. Vooral Tua deed pijn die perfect onze powerup wist te timen. Eend, die high def stond, deed zijn best om alles op te kuisen als ik werd gefragt maar het was in feite dweilen met de kraan open. Elke attack van Tau was cap die kerel was niet te houden. Na 10 minuten stonden ze dan ook 3-0 voor.

Diaries of a deffer part two: onverdiend want elke cap heb ik verschillende rails gemist, in de base of onderweg, en de 3de cap was nog het meest frustrerend: er roept iemand low ik spring naar beneden aan de shaft en net dan zie ik hem high weglopen, cap.

Dan bij de 4de kans van solaw kwam er een ommekeer, ik werd opnieuw afgepist door Tau de verschrikkelijke maar opeens goeie teamplay van DX: totale midlock. Mede daardoor zat Tau rustig in ons base te wachten op de mega maar samen met een teammate werd die professioneel geowned door ondergetekende. Dat gaf me een serieuze adrenalineboost en DX begon toen in zijn geheel beter te returnen, iedereen wou een verdere afstraffing vermijden denk ik.

Diaries of a deffer part three: minuut 14, opnieuw return van DX gevolgd door een geniale mid-air-grenade van mij op Tau aan de shaft, ok niet belangrijk voor de match maar ik moest het toch kunnen vermelden he.

tau owned


Dan de 15de minuut, Tau wordt nogmaals ne cap ontnomen want door mij gerailed op mid (goeie midlock van DX weer!) en ondertussen kan dj van onze midlock profiteren en de 3-1 cappen. Woohoo!

En een minuut voor einde nog eens bijna exact hetzelfde scenario, alleen was het toen een teammate die Tau afknalde. Mooie teamplay en wie weet, nog een gelijkspel?

Nee hoor: daar kwam Tau met de haste en ik *denk* ne regen want hij overleefde 2 rails, et voila, 4-2.

Totaal onverdiend? Niet echt, in pure fragskill was solaw beter, zeker in wcp9, eerlijk is eerlijk. En Tau is een klasse attacker waar ik niet echt gewoon ben van tegen te spelen. In het klassement komt het ook mooi uit. Door van ons te winnen heeft solaw zich in div2 kunnen redden (en terecht! Tau in div3? don't think so) en wij blijven er ook in. Ideaal dus. Op naar volgend seizoen.

Man of the match: moeilijk te kiezen. Eend was 2de map de beste Fragty eerste map, maar telkens in een meer defensieve rol. Ik vond dj al bij al de meest gevaarlijke in attack dus ik ga voor hem.

de demo's, voor wie er niet genoeg van kan krijgen...


Man of the match : DjHell
Final result : DX   3 - 5   solaw | solaw wins 1 map

Comments :

#3  by IJS   (ip545435db.speed.planet.nl)Monday, 17 Dec 2007 22:26 UTC

dez = bd

#2  by fragty   Monday, 17 Dec 2007 18:02 UTC

Wanneer doede zelf nog een mee ijs, want als ge de hoeren het werk laat opknappen ist gemakkelijk izi zeggen he :)
Buiten sleip hemmek trouwens ni veel 'elawers' gezien (mss dien dez wie da ook moge zijn)

Die "iemand van DX" die kon cappen in cp22 btw, c'est moi (overname op mid van dj)

Die cap van DJ in cp9 was ni DJ, het was ook moi :)

Eend capte nr 2

#1  by IJS   (a82-95-55-62.adsl.xs4all.nl)Monday, 17 Dec 2007 14:47 UTC

izi

anti-bot password = KduHY

Name:
Comment:
Anti-bot password:

  • bold : [b]some text[/b]
  • italic : [i]some text[/i]
  • links : [link=http://www.fom.be]link to FoM[/link]
  • url : [url]http://www.fom.be[/url]
  • color : [color=yellow]some text[/color]
  • quote : [quote]some text[/quote]
  • image : [img]http://www.dimensionx.be/img.jpg[/img]
  • smileys : :) :( :d :o ;) :p 8)

This report has been requested 2639 times
Site design © by Shogun, 1997 - 2003.
No part of this site may be used without the express written permission of the author.
Dimension X is proud to be a Belgian clan!

Nedstat Info         nedstat

 
Random Image
random image
 
Latest QL wars
   DX vs KoW uk  10-8
   DX vs iTrL pl  4-12
   DX vs -FFA- eu  5-6
   DX vs HSC pl  4-9
   DX vs [nsi] eu  6-2
   DX vs z1s uk  1-9
   DX vs s1lly eu  4-9
   DX vs IBM se  5-15
 
Latest Q3 wars
   DX vs grex ru  12-3
   DX vs -?- eu  8-0
   DX vs ddly lt  21-0
   DX vs CZE cz  31-1
   DX vs CZE cz  3-6
   DX vs ddly lt  11-2
   DX vs 303 pl  4-11
   DX vs ddly lt  8-1
 
Latest Q4 wars
   DX vs ++ si  2-28
   DX vs wc se  0-82
   DX vs IQ4 uk  5-14
   DX vs M fr  8-33
   DX vs BIG se  2-27
   DX vs TQA no  17-18
   DX vs Team-4 uk  1-51
   DX vs LGX at  28-5
 
Scheduled wars

QL Team
Q3 Team

1
3
4
5
20
34
43


Q4 Team

1
4
5
20
34

 
Credits to

Frag-o-matic
Clanbase
Jolt

 
 

Processing time : 104.3 ms